Body StockBodystock_info.html


Van de Geijn Hydrokinetics bv.

Van de Geijn Hydrokinetics BV is een bedrijf dat trainingstoestellen ontwerpt, maakt en verkoopt aan onder andere Fitnesscentra, fysiotherapeuten, ziekenhuizen en rugscholingsgroepen. Daarnaast hebben we onze eigen trainingsruimte waar verschillende groepslessen gegeven worden.

Het gezicht achter ons bedrijf is Joop van de Geijn. Vanaf 1980 is hij werkzaam in de sport. Joop heeft een basisopleiding in de sport, maar is vooral autodidact. Hij haalt zijn inspiratie uit het werken met mensen. Dit is ook de basis voor de ontwikkeling van toestellen.

In 1985 is Joop van de Geijn op zoek gegaan naar betere trainingsmogelijkheden. Vooral om krachttraining in te passen in een algemeen trainingsschema. Daarvoor heeft hij een lijn hydraulische trainingstoestellen ontworpen voor eigen gebruik. Enkele jaren later kwam de uitbereiding en is van de Geijn Hydrokinetics BV toestellen gaan verkopen naar andere doelgroepen, onder andere voor oefentherapie in ziekenhuizen, fysiotherapiecentra en bedrijftrainingsprogramma's.

De insteek van ons bedrijf is zuinig omgaan met onze grondstoffen. Daarom kiezen we duurzame materialen voor de productie van onze toestellen. De laatste jaren vervaardigen we onze toestellen uit RVS, dat behandeld wordt door keramisch stralen. 
InfoBodystock_info.html
Foto/FilmBodystock_Fotos.html
Over Ons
ContactBodystock_contact.html
LinksBodystock_links.html